Akkreditált képzés – EÜ szakdolgozóknak pontszerzési lehetőség
A továbbképzés nyilvántartási száma: SZTK-A-2116/2018
A továbbképzés pontértéke: 10 pont

A talpreflexzóna-masszázs sikeres, ősrégi módszer a betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében. Mivel szerveink a testünkben futó energiapályákon keresztül összeköttetésben vannak lábaink bizonyos területeivel, a zónák masszírozása reflexszerű választ vált ki a megfelelő testtájakon. Így serkenti egyes szervek funkcióját, máshol viszont enyhíti a túlterhelést, segít az energiablokk feloldásában. A talpzónák masszírozását bárki el tudja végezni. Lábaink naponta viselnek el nagy terheket, testünk teljes súlyát hordják. Ennek ellenére mégis elhanyagoljuk lábainkat, nem fordítunk figyelmet a rendszeres lábápolásra, pedig a lábaink állandóan használatban lévő, nélkülözhetetlen testrészeink. Alapvető emberi tulajdonság, hogy többnyire a látható testrészeinket igyekszünk karbantartani és szépíteni. A talpmasszázs a legrégebbi kezelési módok egyike. Több ezer éves múltra tekint vissza, lényege a testi és lelki egyensúly helyreállítása. A masszírozás serkenti a vér és nyirokkeringést erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormontermelést, feszültséget old, fájdalomcsillapító hatású, valamint késlelteti a szervezet öregedését. Segít a megelőzésben is.

A tanfolyam célja:A hallgatók egymás talpát masszírozva megtanulják, hogy a talpon a főbb reflexzónák hol helyezkednek el, azokat milyen sorrendben és milyen technikával kell masszírozni. A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű.

A tanfolyam időtartama: 50 óra.

Ez a képzés az Európai Uniós országokban elfogadott óraszámmal valósul meg.

Meglévő alap vagy működési nyilvántartási számmal rendelkező EÜ szakdolgozóknak pontszerzési lehetőség!

A tanfolyam tematikája:
– A reflexzónamasszázs hatásai az emberi szervezetre
– A lerakódások, diszbalanszok kialakulásának okai
– Lábbetegségek (lúdtalp, tyúkszem, lábgomba, bütyök, bőrkeményedés, szemölcs…)
– Lábápolás, prevenció
– A talpmasszázs ellenjavallatai, javallatai
– A gyakorlat, melynek során elsajátíthatják a talpmasszázs fogásait és technikáját.
– A kezelés menete
– Segédeszközök
– A masszőr ön-karbantartása

Kinek ajánljuk:
Gyógytornászoknak, svéd-, frissítő-, vagy gyógymasszőr bizonyítvánnyal rendelkező masszőröknek, pedikűrösöknek, kozmetikusoknak, holisztikus szemléletű, tanulni vágyó érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnék szolgáltatásaikat kibővíteni és magasabb szolgáltatást nyújtani vendégeik részére.

A következő tanfolyam időpontját az időpontok menüpontban találja meg.

Részvételi díj : 70000 Ft.
A teljes összeg fizetése készpénzben a helyszínen esedékes.
A jegyzet árát a tanfolyam díja tartalmazza.
A tanfolyam helye: a pontos cím a jelentkezők létszámától függ, a jelentkezési határidő után kerül pontosításra.

Oklevél:
Névre szóló, sorszámozott oklevél magyar és idegen nyelven (angolul vagy németül, részletes angol nyelvű tematikával).

Jelentkezés, helyfoglalás: Töltse ki a jelentkezési lapot. A jelentkezés elfogadásáról e-mailben küldünk írásos visszaigazolást.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy az éppen meghirdetett időpont nem felel meg Önnek, írjon emailt a info@masszazsiskola.hu címre, vagy hívjon a 06-70-511-1019-es telefonszámon.

A tanfolyamra hozzon magával: kényelmes ruhát, papucsot, lepedőt, 2db törölközőt, füzetet és tollat, enni- és innivalót.